BordenPrint FAQ paginaBordenPrint FAQ


Hieronder staat een lijst met de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze via het contactformulier stellen.

- Hoe worden onze producten gemaakt?
Deze worden full color geprint, rechtstreeks op het wit aluminium. De gebruikte inkt is UV-inkt dat direct met UV licht wordt behandeld. Het bordje is daardoor na productie meteen droog en klaar voor verzending.

BordenPrint geprint voorbeeld

- Zijn de bordjes van buitenkwaliteit?
Ja, de bordjes zijn geschikt om buiten te plaatsen. Ook de inkt is weersbestendig. Uiteraard moet u wel voorzichtig zijn met bijtende vloeistoffen.


- Wat is de levertijd?
Producten op voorraad, kunnen binnen 2 werkdagen verzonden worden. Overige producten hebben een maximale levertijd van 5 werkdagen. Zodra een zending de deur uit gaat, wordt u hierover geïnformeerd


- Wat zijn de kosten?
De wit aluminium autobordjes, incl. twee zuignappen kosten 4,95 euro per stuk (incl. BTW, maar excl. verzendkosten)


- Wat zijn de verzendkosten?
Dit is afhankelijk van het aantal bordjes dat u wilt bestellen. Binnen Nederland zijn deze kosten vanaf 1,94 euro. Voor Belgiƫ zijn deze kosten vanaf 3,39 euro.


- Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja, dit kan. Dit kunt u via het bestelformulier kenbaar maken. Zodra uw bestelling klaarligt, zullen wij contact met u opnemen.


- Op welke manier loopt de betaling?
U krijgt na het plaatsen van uw bestelling een kopie van uw bestelling per mail. Hierin staat een overzicht van wat u besteld heeft, de totale kosten en de betaalgegevens. U kunt de betaling dan doen via een bankoverschrijving.


- Ik mis nog een thema of product. Wanneer komt deze in het assortiment?
Wij breiden regelmatig ons assortiment uit. Maar mocht u nog iets missen, dan kunt u ons altijd een mailtje sturen. Wij zullen dan proberen om dit thema of product zo snel mogelijk aan ons assortiment toe te voegen.

© 2014 LD Ontwerp